Splošni pogoji uporabe portala PASME PSOV


1. Za uporabo portala pasme-pov.si mora uporabnik soglašati s temi pravili uporabe. 

2. Uporabnik se zavezuje, da bo pri prijavi vnesel svoje lastno ime in resnične kontaktne podatke. Ob prvi prijavi uporabnika (vzreditelja ali prodajalca) se je potrebno registrirati v sistem in pri tem izpolniti vsa zahtevana polja z resničnimi podatki. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. 

3. Vsak uporabnik portala PASME-PSOV.SI s sprejemom teh pravil dovoljuje uporabo in obdelavo danih osebnih podatkov za namen delovanja portala. PASME-PSOV.SI se zavezuje te podatke uporabiti le v namen, za katerega so bili pridobljeni. Uporabnikovih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Uporabnik se strinja z občasnim prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana s portalom in aktivnostmi na portalu PASME-PSOV.SI. Ta elektronska pošta lahko občasno vsebuje reklamna sporočila. Če uporabnik ne želi več prejemati elektronske pošte od našega portala, mora zbrisati vse svoje vnešene oglase. Izjema k tej točki je elektronska pošta, ki se pošilja registriranim vzrediteljem z namenom opominjanja na potečene oglase, torej povabila za obnovitev vsebine oglasov. 

4. Uporabnik se v sistem sme vpisati le enkrat in za istega psa oz. leglo oddati le 1 oglas. 

5. Uporabnik je dolžan skrbeti za varnost svojega uporabniškega gesla. PASME-PSOV.SI ne odgovarja za primere zlorabe uporabniškega gesla. 

6. Uporabniki portala PASME-PSOV.SI se zavezujejo, da bodo njihovi vnešeni oglasi resnični in da ne bodo vnesli oglasa za prodajanje ukradenih psov. 

7. PASME-PSOV.SI ne odgovarja za resničnost oddanih oglasov in njihovo vsebino. Za oglas je odgovorna samo oseba, ki ta oglas odda. 

8. Uporabniki se zavežejo, da ne bodo objavljali oglasov za nekoga drugega brez njegovega soglasja. 

9. Z objavo oglasa na našem portalu se uporabnik strinja, da bo vestno odgovarjal na povpraševanja drugih uporabnikov. Uporabnik mora imeti delujoč email naslov, kjer redno pregleduje pošto. 

10. Spletno povezavo (in še to samo do svoje spletne strani o psih) smejo pri vnosu osebnih podatkov vnesti samo registrirani vzreditelji psov. Vnašanje spletnih povezav v vsebino oglasov v nobenem primeru ni dovoljeno. 

11. Vnešeni oglasi na portalu PASME-PSOV.SI so namenjeni izključno ponujanju psov. Kot oglase ni dovoljeno vnašati drugih predmetov ali storitev ali česarkoli, kar ni ponudba konkretnega psa ali psov za prodajo/oddajo. 

12. Morebitne spore med prodajalci (osebami ki vnesejo oglas) ter kupci, se rešujejo izključno med prodajalci in kupci. PASME-PSOV.SI ne nosi nikakršne odgovornosti v primeru spora med uporabniki. 

13. Uporaba portala PASME-PSOV.SI na tak način, s katerim bi kakorkoli kršili veljavne državne zakone ali ustavo Republike Slovenije je prepovedana. 

14. Upravljalec portala PASME-PSOV.SI si pridržuje pravico kadarkoli in brez dodatnih razlag izbrisati oglase ter uporabniške račune za katere meni, da bi škodovali portalu PSAME-PSOV.SI. 

15. Upravljalec portala si pridružuje pravico izbrisa oziroma neobjave oglasa, če meni da bi objava takšnega oglasa škodovala portalu. Presojo o tem si upravljalec v celoti pridržuje. Upravljalec strani PASME-PSOV.SI si tudi pridržujejo pravico, da nemudoma črta s seznama uporabnikov tiste, ki bi kršili ta pravila ali kako drugače škodovali portalu PASME-PSOV.SI. 

16. Kopiranje in uporaba kateregakoli dela strani PASME-PSOV.SI, vključno z vsemi podatki, ki jih priskrbijo uporabniki, ni dovoljeno brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja upravljavca portala. 

17. Na portalu PASME-PSOV.SI so med drugim objavljeni tudi članki, ki so jih prispevali uporabniki. Enako velja tudi za objavljene slike psov. PASME-PSOV.SI se zavezuje, da na željo uporabnika k prispevanemu opisu ali sliki doda ime uporabnika in po želji naziv psarne, ob sliko pa lahko tudi ime psa. Uporabnik ki prispeva sliko ali članek, soglaša, da PASME-PSOV.SI do njega nima nobenih obveznosti. 

18. Upravljalec portala in njegov lastnik ne odgovarjata za kakršno koli posredno ali neposredno škodo, vključno z morebitnim izgubljenim dobičkom, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa, neobjave oziroma izbrisa oglasa ali napak v delovanju spletne strani. Spletno stran uporabljate na lastno odgovornost. Kljub temu upravljalec ne garantira, da spletna stran in informacije, ki jih vsebuje, ustrezajo zahtevam uporabnika in da je spletna stran vedno na voljo brez prekinitev, pravočasno, varno in brez napak. 

19. Upravljalec portala PASME-PSOV.SI si pridružuje pravico, da kadarkoli spremeni funkcionalnost , izgled , vsebino portala ter ta Pravila in pogoje uporabe, brez vnaprejšnje najave. Vsaka uporaba portala po spremembi teh Pravil pomeni soglasje s spremembami. 

20. Vsak uporabnik portala sprejema ta pravila ter se izrecno odreka pravici izterjave morebitne odškodnine od upravljalca portala PASME-PSOV.SI.

Kontaktna elektronska pošta: [email protected]