Zakaj se splača predstaviti vašo psarno na našem portalu?

Naš portal letno obišče 53.319 različnih obiskovalcev. Večji delež le-teh pregleduje strani o posameznih pasmah in pasja legla. Veliko obiskovalcev je v fazi, ko se zanimajo za določene pasme in v prihodnosti razmišljajo o pasjem mladiču. Zato ni boljšega mesta, kjer bi se lahko predstavili vsem našim obiskovalcem.  Tako boste znatno povečali prepoznavnost vaših psov ter nenazadnje tudi popularnost vaše pasme.

Prav tako boste predstavljeni na naši Facebook strani.

Prednosti VIP članov

 

Brezplač​na izdelava spletne predstavitve

Oglejte si primer.

 

Obširna predstavitev legel

Vaša legla bodo na vrhu seznama vse do oddaje vseh mladičev. Oglejte si primer.

Predstavitev na uvodni strani   

 

 

Predstavitev bo dostopna preko različnih mest na portalu

 

Pri pregledu pasem

Oglejte si primer.

 

Pri  podrobnem pregledu določene pasme.

Primer podrobnega pregleda

Pri izbiri pasme

 

Članarina znaša le 50€ letno.   

Povprečni letni stroški vzdrževanja spletne strani (samo strežnik in domena) znašajo več kot naša letna članarina. Da ne govorimo o stroških izdelave spletne strani, ki lahko znašajo tudi čez 1000,00€.

Obiskanost spletne strani je seveda odvisna od optimizacije spletne strani ter spletnega oglaševanja, ki predstavljajo tudi določen strošek. Na našem portalu boste vedno vidni naši široki množici več  kot 50.000 uporabnikov in to seveda brez dodatnih stroškov.

Kako postati VIP član pasme psov?

Vse kar potrebujete je, da nam pošljete elektronsko sporočilo in napišete, da želite postati član. Nato boste prejeli enostavna navodila.

 

Da, želim postati VIP član pasme-psov!